Használati útmutató

Hozd ki a legtöbbet

BlendyMe

Általános felhasználói figyelmeztetés

Ne merítsd az alsó részt víz alá
Ne tedd mikróhullámű sütőbe
Ne tedd az alsó részt mosogatóba
Ne önts bele forró folyadékot

Az első használat

Töltés

Az első használat előtt javasolt 1-3 órát tölteni, hogy elérje a maximális kapacitást. A többi alkalommal elegendő egy órát tölteni. A piros fény kékre vált mikor elérte a megfelelő töltési szinten.

Kezdd a folyadékkal

Ahhoz, hogy könnyen pépesre törje a hozzávalókat, javasolt egy kis folyadékot önteni a turmixgépbe mielőtt megtöltjük a gyümölcsökkel vagy a zöldségekkel.

Egyszerű használat

Miután hozzáadtuk a folyadékot, töltsük meg a többi hozzávalóval a turmixgépet. Légy óvatos, ha túltöltöd nem lesz elég helye a pengéknek, hogy működésbeálljanak. 

Maximális kapacitás

Forgasd a turmixgépet fejjel lefelé vagy oldalra ha a hozzávaló nagyon sürű vagy mégis túltöltötted. Hagyj egy kis helyet a pengéknek. Majd nyomd meg a start gombot, ezután óvatosan forgasd, hogy teljesen lágy legyen.

Túltöltés

Az az érdekünk, hogy a legtöbbet hozd ki a BlendyMe turmixgépből, de kérjük, hogy légy óvatós a túltöltéssel. Ha túltöltöd a pengék nem állnak működésbe. Tipp: Vágd a hozzávalókat kissebb darabokra, hogy elérd a maximális kapacitást.

Jég, fagyasztott gyümölcsök

Ha a jég vagy bármi más a pengék alá kerül, nem áll működésbe, a beépített biztonsági rendszer következtében. Mikor fagyasztott gyümölcsöket turmixolsz várj 30 másodpercet mielőtt elindítod.

Piros és kék fény jelentése

Piros fény

A piros fény azt jelzi, hogy a turmixgép töltést igényel.

Kék fény

A kék fény azt jelzi, hogy a turmixgép elérte a megfelelő töltési szintet és használatba veheted.

Piros – kék fény egyszerre

Ha a piros és a kék fény egyszerre világít az azt jelentheti, hogy a mágneses részek nem kapcsolódtak megfelelően. Csavard a megfelelő irányba, hogy kapcsolódjon, mikor ez megtörténik a kék fény felvillan egy pillanatra. Illetve azt is jelentheti, hogy a turmixgép pengéi nem tudnak működésbe állni a túltöltés követezében, ha ez előfordul, fordítsd fejjel lefelé, hogy a pengéknek legyen helye működésbe állni.

Termékeink

A BlendyMe turmixgépek most karácsonyi dobozban érkeznek, hogy ünnepi maradjon a hangulat.

Kosár